Wokschotel met kipfilet, courgette en kerrie

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Oosters
Aan de slag

Bereidingswijze

Schep de kipfiletblokjes om met de kerriepoeder, zout en peper. Verwarm de olie in de wok op middelhoog vuur en roerbak de ui circa 3 minuten. Voeg de kipfiletblokjes toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg de courgette en mini ma?skolfjes toe en roerbak nog enkele minuten. Giet de kokosmelk in de wok en laat op hoog vuur al omscheppend even aan de kook komen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met rijst.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

500 g kipfilet, in blokjes
1 el kerriepoeder
zout en peper
3 el zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1 grote courgette, in blokjes
1 blikje mini ma?skolfjes
200 ml kokosmelk

Keukengerei

Wok