Wokschotel met lamshaas, sperziebonen en munt

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de lamshaas in schuine plakjes en bestrooi met zout en peper. Breng water met zout aan de kook en blancheer de sperziebonen een minuut. Spoel koud af en laat ze uitlekken. Verwarm de olie in de wok op middelhoog vuur en roerbak de ui circa 3 minuten.
Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg de plakjes vlees en knoflook toe en roerbak nog circa 3 minuten. Schep als laatste de munt erdoor. Serveer met rijst of brood met yoghurtdip.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

500 g lamshaas
zout en peper
300 g sperziebonen, gehalveerd
3 el olijfolie
1 ui, in partjes
2 teentjes knoflook, in plakjes
een bosje munt, alleen de blaadjes gehakt

Keukengerei

Kookpan Vergiet Wok