Wokschotel

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Zorg er eerst voor dat de groenten zijn schoongemaakt en gesneden voordat het wokken begint. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze uitlekken.

Stap 2
Verwarm de olie in de wok en bak hierin snel op hoog vuur het vlees aan. Voeg de groenten toe en roerbak die 1 minuut mee. Voeg als laatste de noedels toe en roerbak nog een minuut door. Breng op smaak met zout en peper. Vul voor iedereen een schaaltje en strooi er wat verkruimelde kroepoek en gehakte pinda?s over.

Bron: Koken met Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 2

Ingrediënten

500 g varkensreepjes
3 dunne preistelen, gewassen en in plakjes
6 grote kastanjechampignons, in plakjes
1 pakje woknoedels van 248 g (Conimex)
2 el zonnebloemolie
zout en peper
kroepoek
ongezouten pinda?s

Keukengerei

Kookpan Wok