wrap met gerookte zalm, creme fraiche en limoen

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Tussendoortje
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng de creme fraiche met de bieslook, dille en het limoensap en breng dit op smaak met zout en peper.

Besmeer de wraps met de helft van het creme fraiche-mengsel en beleg deze met de gerookte zalm. Maal er verse peper overheen.

Besmeer de zalm met de andere helft van het creme fraiche-mengsel en strooi de gehakte peterselie er overheen.

Rol het geheel strak op en zet ze een uur in de koelkast.

Snijd er mooie plakjes van.

Bron: Proef 3 2012

Ingrediënten

4 wraps
200 g gerookte zalm, dungesneden
1 potje creme fraiche
?1 eetlepel gehakte dille
?1 eetlepel gehakte bieslook
?Sap van 1 limoen
?Paar takjes peterselie (gehakt)