Wraps met kipreepjes

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Mexicaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de kipfilet in reepjes van 0,5 cm breed. Hak de noten grof. Verhit de olie in een wok of een grote koekenpan en roerbak de groenten een paar minuten. Voeg de kipreepjes en de tomatensaus toe en laat nog een paar minuten doorwarmen. Schep er de verkruimelde feta door en breng op smaak met wat zout en peper.
Stap 2
Behandel de wraps volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Leg ze naast elkaar op het werkvlak, verdeel het kip-groentenmengsel erover en rol de wraps strak op. Leg ze op de borden en snijd ze schuin doormidden. Deze wraps kunnen zowel warm als lauwwarm gegeten worden.

Bron: Koken met de Keurslager, 2004, jaargang 18, nr. 6

Ingrediënten

250 gram gegrilde kipfilet
100 gram geroosterde cashewnoten
3 eetl. plantaardige olie
400 gram gemengde roerbakgroenten, vers of diepvries (bijv. prei, courgette, paprika en wortel).
2 dl pikant gekruide tomatensaus uit pot of fles
150 gram feta
zout en versgemalen peper 4 grote of 8 kleine tortillawraps

Keukengerei

Wok of grote koekenpan