Zomerstamppot met twee soorten ham

  • 2 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Zomer
Aan de slag

Bereidingswijze

Rasp de wortel grof. Snijd de beide soorten ham in blokjes. Maak aardappelpuree voor 2 personen. Als er maar ??n pit beschikbaar is, is de makkelijkste manier om een pakje te gebruiken. Schep de wortel, de ham en de andijvie door de puree. Breng de stamppot op smaak met de kerrie en wat zout en peper en laat goed doorwarmen.

Bron: Koken met de Keurslager, 2001, jaargang 15, nr. 92

Ingrediënten

1 middelgrote wortel
1 plak gekookte ham van circa 75 g
1 plak rauwe ham van circa 75 g
aardappelpuree voor 2 personen
200 g gesneden andijvie
1 theel. kerrie
zout en versgemalen peper

Keukengerei

Rasp Kookpan Pureestamper