Biefstuk 'superieur'

Biefstuk 'superieur'

Onze biefstuk superieur bestaat uit de zachtste biefstukdelen en wordt gesneden uit de zij lende en dikke lende. Ons bereidingsadvies is om de biefstuk een uur voor het de bereiding uit de koelkast te... Lees meer

Vanaf 125g
4,99
Wissen
Kies zelf je bezorg- of ophaalmoment Vanaf de volgende dag wanneer je vóór 17:00 uur bestelt, met uitzondering van zondagen.
  • Onze biefstuk superieur bestaat uit de zachtste biefstukdelen en wordt gesneden uit de zij lende en dikke lende.

    Ons bereidingsadvies is om de biefstuk een uur voor het de bereiding uit de koelkast te halen zodat het rustig kan opwarmen. Een kwartier voor het bakken de biefstuk bestrooien met zout. In een bakpan boter smelten en de biefstuk rondom bruin bakken en daarna gedurende circa 3 minuten per kant op laag vuur laten garen totdat de biefstuk van binnen mooi rosé is. Na het bakken een paar minuten laten rusten.

    Kijk hier voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees.


  • Vleessoorten: Rundvlees.

  • Energie: 534kj, Energie: 127kcal, Vetten: 3,5g, waarvan verzadigd: 0,7g, Koolhydraten: 0g, Suikers: 0g, Vezels: 0g, Eiwitten: 23,8g, Zout: 0g

Biefstuk 'superieur'

Onze biefstuk superieur bestaat uit de zachtste biefstukdelen en wordt gesneden uit de zij lende en dikke lende. Ons bereidingsadvies is om de biefstuk een uur voor het de bereiding uit de koelkast te... Lees meer

Vanaf 125g
4,99
Wissen
Kies zelf je bezorg- of ophaalmoment Vanaf de volgende dag wanneer je vóór 17:00 uur bestelt, met uitzondering van zondagen.

Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4