Varkensvlees

Omdat wij het hele varken verwerken, hebben wij een voorsprong bij onze leveranciers en kunnen wij het beste vlees voor u selecteren en van dit beste vlees maken onze chefslagers en medewerkers de aller lekkerste specialiteiten.

Wij hebben hierdoor een zeer groot assortiment echt lekker varkensvlees. U ziet het, U proeft het...! We hebben naturel vlees zoals hamlapjes, karbonades en dergelijke, maar ook zeer smaakvolle ‘specials’. Vleesproducten die alleen de Haas zo kan maken.

Bijvoorbeeld: katenvarkenshaasjes, houthakkerssteak, Woerdtse worstjes en cordonbleu. U kijkt uw ogen uit.....! Varkensvlees is door veel mensen een ondergewaardeerd stukje vlees. Omdat wij als Keurslager het hele varken verwerken hebben wij een voorsprong bij onze leveranciers en kunnen wij het beste vlees voor u selecteren en van dit beste vlees maken onze chefslagers en medewerkers de allerlekkerste specialiteiten.

Ook bij ons varkensvlees vinden we voedselveiligheid en de herkomst van het product op uw bord een belangrijk aspect. Ons varkensvlees onderscheidt zich op vele punten, zoals"

- Grootgebracht in Nederland
- Ruimte en vrijheid voor het dier
- Aandacht voor het welzijn
- Hoogwaardig voer
- Diervriendelijk

Waardige leefomstandigheden zijn belangrijk voor de varkens.Dit halen we uit IJsselstein, bij Piet Lunenburg. Gewoon lekker dichtbij, vlees uit 'onze achtertuin'. 

Bekijk & bestel