Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gehaktballen Blik 1/2

€ 6,60

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen .

Vlees in blik is bij de meeste slagers een artikel dat vooral wordt meegenomen voor de vakantie, vandaar ook dat deze productgroep vaak ‘vakantievlees’ wordt genoemd. Na een hype in de jaren ’80 en begin jaren ’90, leek het blikvlees toch enigszins op zijn retour. Toch is er vanuit het oogpunt van duurzaamheid steeds meer aandacht voor ‘het blik’ in het algemeen en hebben vele watersporters het blikvlees ‘herontdekt’ (zie ‘het blikvlees herontdekt?’).

Inhoud verwarmen in een pannetje op laag vuur (niet laten koken) gedurende 10-15 minuten, voorzichtig doorroeren. Of in de magnetron gedurende 4-5 minuten op 600 Watt in een afgedekte schaal, tussentijds enkele malen omroeren.

65% gebraden gehaktballen (=64% varkensvlees, vocht, 7% rundvlees, paneermeel, zout, gem. specerijen, emulgator: E450, kruiden, dextrose, olijvenpitmeel, melkeiwit, lactose, ascorbinezuur: E300, gebr. Suikers, plantaardig eiwit, gistextract, smaakversterker: E261, suikers.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder