Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Berliner

De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat

×

Coburger Ham

Na het pekelen wordt bepaald of van de ham een gerookte of aan de lucht gedroogde Coburger ham wordt gemaakt.

×

Filet Americain

Aan de basis van filet americain staat keimager rundvlees. Hetzelfde vlees waar tartaar van wordt gemaakt.

×

Ganda ham

Een heerlijke gedroogde Belgische ham.
Perfect op de boterham, maar ook heerlijk bij meloen
als voorgerecht of door de salade.

×

Gegrilde Been Ham

Warme plakken gegrilde beenham.

×

Gegrilde fricandeau

Mooi en mals varkensvlees, lekker gekruid en daarna
langzaam gegrild.

×

Gegrilde kalfsrollade

Langzaam gegaarde rollade met een vleugje kerrie.

×

Gegrilde Kipfilet 'naturel'

Malse en magere kipfilet.

×

Grillworst peper

Al jaren een topper!
Lekker gekruid en met gekneusde pepertje, daarna gegrild.

×

Leverworst gesneden

Gemaakt van puur varkensvlees!

×

Pancetta

Pancetta is Italiaans spek, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

×

Runder rookvlees

Mager en licht gezouten.

×

Spaanse Serranoham

Menu idee: Tarte tatin met serranoham en champignons

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder