Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Ambachtelijke Achterham

Na een nacht in een kruidenbad, wordt de Keurslager achterham gekookt.

×

Berliner Leverworst

De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat

×

Boeren Rauwe Ham

Onze ham heeft al veel prijzen in de wacht gesleept !

×

Boeren Rauwe Ham

Onze ham heeft al veel prijzen in de wacht gesleept !

×

Boterham Worst

Uit eigen worst keuken

×

Coburger Ham

Na het pekelen wordt bepaald of van de ham een gerookte of aan de lucht gedroogde Coburger ham wordt gemaakt.

×

Filet Americain

Aan de basis van filet americain staat keimager rundvlees. Hetzelfde vlees waar tartaar van wordt gemaakt.

×

Ganda Ham

Een heerlijke gedroogde Belgische ham.
Perfect op de boterham, maar ook heerlijk bij meloen
als voorgerecht of door de salade.

×

Gegrilde Been Ham

Warme plakken gegrilde beenham.

×

Gegrilde Fricandeau

Mooi en mals varkensvlees, lekker gekruid en daarna
langzaam gegrild.

×

Gegrilde Kalfs Eye

Deze week in de aanbieding!

×

Gegrilde Kipfilet 'naturel'

Malse en magere kipfilet.

×

Gegrilde Rosbief

De mooiste rosbief komt van de dunne lende, de rug van de koe.

×

Grillworst

Huisgemaakte Grillworst is een variant op de verse worst. Dagelijks grillen wij deze worst af. Warm is deze het lekkerst. Een aantal minuten in de magnetron of oven is echt een succes! We hebben verschillende soorten. Zoals naturel, met blokjes Ham& Kaas

×

Grillworst Ham & Kaas

-

×

Grillworst Met Peper

Al jaren een topper!
Lekker gekruid en met gekneusde pepertje, daarna gegrild.

×

Kookworst 'aan Een Stuk'

Huisgemaakte Kookworst van de Haas. Deze kookworst of ook wel Gelderseworst genoemd is heerlijk als tussendoortje of lekker op een broodje. Veel zelfgemaakte worstsoorten, waardoor kwaliteit gegarandeerd!

×

Leverworst 'fijn'

Huisgemaakte leverworst wordt gebruikt als broodbeleg maar wordt ook vaak geserveerd als borrelhapje.

×

Leverworst 'gesneden'

Gemaakt van puur varkensvlees!

×

Mager Ontbijt Spek

Natuurlijk uit eigen worstmakerij.

×

Pancetta

ITALIAANSE BACONItaliaanse bacon uit de Toscaanse keuken

×

Rookvlees 'exclusief'

Mager en licht gezouten.

×

Spaanse Serranoham

Ingredinten
150 g serranoham, in reepjes (Dit be

×

Spinata Romana

Spinata Romana.Grove droge worst van varkensvlees met peperkorrels, herkenbaar aan de platte vorm.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder