Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Spaanse Serranoham

€ 39,70

Ingredinten 150 g serranoham, in reepjes (Dit be
Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Ingredinten
150 g serranoham, in reepjes (Dit besteld u!)
6 plakken bladerdeeg (diepvries)
1 rode ui, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
600 g champignons, in plakjes
1 takje verse roze marijn, fijngehakt
1 eetlepel suiker
1 eetlepel boter

Bereiding
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de reepjes ham samen met de ui en knoflook. Voeg daarna de champignons toe en bestrooi het geheel met de fijngehakte rozemarijn.
Vet een springvorm (20 cm) goed in met de boter en bestrooi de bodem met de suiker. Verdeel het hamchampignon-mengsel eroverheen. Maak van de bladerdeegplakjes een grote plak en leg die eroverheen.
Bak het geheel ongeveer 30 minuten in de oven totdat het bladerdeeg goudbruin is.
Leg een bord omgekeerd op de vorm en draai alles in n keer om. Maak de springvorm los en haal hem weg.

Bekijk recepten
Ongerookte spaanse rauwe ham.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Varkensvlees Allergenen: Geen. Datum: 12-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder