Vleeswaren uit eigen keuken

De meeste mensen zien vleeswaren nog steeds als broodbeleg, maar de mogelijkheden met vleeswaren zijn eindeloos. Wat te denken van een salade met knapperig gebakken ham, vers gesneden serranoham voor bij de borrel of een heerlijke ovenschotel met chorizo.

Vijf dagen per week bereiden onze worstmakers Huub, Yoni & Damian , samen heel wat jaren ervaring, de lekkerste worsten voor u in onze eigen worstmakerij aan de Overhagenseweg in Velp.

95% van onze worsten wordt zelf geproduceerd, waardoor we de smaak en kwaliteit aan uw en onze wensen kunnen aanpassen. Enkele recepten zijn al meer dan 60 jaar oud en nog altijd geliefd!

Daarnaast maken we dagelijks 80% van alle vleeswaren zelf, volgens traditionele recepten. Hiervoor gebruiken we enkel hoogwaardige grondstoffen, zoals het varkens- en rundvlees, door ons geselecteerd van Hollandse boeren. Vleeswaren die je nergens anders kan kopen...