Vragen voor een buffet

Kan de samenstelling van de buffetten en schalen veranderd worden?
Nee, wijzigingen in de soorten buffetten en saladeschotels zijn in principe niet mogelijk. Uiteraard willen we graag met u meedenken en staan we open voor vragen.


Hoeveel meter tafel is er nodig voor een buffet?
Voor een standaard buffet is ongeveer 6 – 8 meter tafel nodig. (± 30 tot 60 personen)

Hoe worden de betalingen gedaan?
Indien u de bestelling in de winkel doet kunt u eventueel gelijk betalen. We beschikken in elke winkel over een pinapparaat. Als u liever per bank wilt betalen, kan dat ook. U ontvangt een rekening via de post. Indien via onze site besteld kunt u ook via Ideal betalen.

Saladeschotels worden deze ook bezorgd?
Ja, ook saladeschotels kunnen worden bezorgd. U betaald een kleine vergoeding voor het bezorgen. Indien u online besteld wordt dit aangegeven. Vertel duidelijk hoe wij de locatie kunnen vinden, als wij met warm eten moeten zoeken is dat erg vervelend.

Hoe wordt een buffet afgeleverd?
Een buffet wordt door ons op de door U gereserveerde ruimte kant en klaar opgesteld. Het enige wat U zelf hoeft te doen is de deksels er afhalen op het tijdstip van eten en U kunt beginnen met genieten. Eventuele extra’s zoals tafelkleden, borden en bestek kunnen door ons worden verzorgd. Het buffet wordt warm geleverd in chafing dishes, met branders eronder en blijft 2 a 3 uur warm.

Online bestellen?
U kunt via de site saladeschotels of buffetten bestellen. Wij zullen altijd na ontvangt van uw bestelling contact met u opnemen. Om met u persoonlijk de bestelling stap voor stap door te nemen. Betreft het buffet, eventueel servies, bezorgen, tijdstip, support en het ophalen.


Ik weet nog niet het exacte aantal personen, kan ik deze wijzigen?
U kunt tot 4 dagen van te voren het aantal personen voor Uw buffet nog wijzigingen. Wij bellen ook altijd nog even 3 dagen van te voren om te checken of het aantal gewijzigd is.

Maken jullie alles zelf?
Ja. Alle gerechten of het nu hoofdgerechten, sauzen of salades zijn, worden door onszelf bereid. En dit gebeurt altijd met verse ingrediënten. Toetjes worden door onze bakker gemaakt.

Wat is een buffet?
Een buffet bestaat uit diverse gerechten, vaak zowel warme als koude gerechten. Deze worden uitgestald op een daarvoor bestemde plek. Als je hierbij langsloopt kun je de gewenste gerecht(en) uitkiezen. Een goede tip is om niet teveel verschillende gerechten tegelijk te kiezen, maar meerdere keren bij het buffet langslopen om de andere gewenste gerechten te proeven. Op deze manier kun je zelf het aantal gangen van het buffet bepalen en samenstellen en voorkom je een te grote diversiteit aan smaken op een bord. 

Hoe worden de gerechten warm gehouden?
De warme gerechten worden geleverd in warmhoud apparatuur. Hierin blijven de gerechten geruime tijd op de juiste temperatuur.


Moet ik de gerechten zelf opscheppen?
Normaal gesproken worden de verschillende gerechten voor u uitgestald en regelt u zelf het opscheppen van de gerechten. Indien u dit wenst, zorgen wij er echter graag voor dat er een of meer goed gekwalificeerde personen aanwezig zijn om dit voor u te regelen.

Leverd u ook op zondag?
Ja, warme buffetten leveren wij ook op zondag. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen. U geeft bij de leveringsdatum de zaterdag op en vervolgens bij de opmerkingen, dat het voor zondag is. Tevens de tijd. 
Natuurlijk nemen wij nog contact met u op.

Stel hier uw vraag over onze buffetten