Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Waarom Keurslager de Haas

Keurslager de Haas is in Arnhem en omstreken als sinds jaar en dag een begrip. Door middel van de onderstaande punten zullen we u uitleggen wat keurslager de Haas zo bijzonder maakt:

 

1. Geen gewone slager
Keurslager de Haas en haar werknemers beoefenen hun vak op een zo hoog mogelijk niveau, daarmee willen we ons onderscheiden. Wij kennen een vergaande service en bediening, of u in de winkel producten koopt of dat wij de catering voor u verzorgen, het team van Keurslager de Haas staat voor u klaar.

2. Kwaliteit en controle
Keurslager de Haas is aangesloten bij Vereniging van Keurslagers, dit houdt in dat de winkels van de Haas regelmatig onaangekondigd worden gecontroleerd. Indien een winkel niet aan de strenge kwaliteitseisen voldoet en ook na een herkansing niet voldoet aan de eisen, mag deze zich niet langer Keurslager noemen. Ieder jaar worden onder andere de hygiëne, de versheid, het assortiment, de kwaliteit, het vakmanschap en de service getoetst.
Door middel van regelmatige controles, waarborgt Keurslager de Haas haar kwaliteit.


3. Systeem

Bij Keurslager de Haas wordt gewerkt volgens een goedgekeurd HACCP systeem, hetgeen inhoud dat gedurende het hele productieproces de kwaliteit van de producten bewaakt wordt. Hygiëne en kwaliteit zijn twee belangrijke peilers. Alle grondstoffen worden grondig geïnspecteerd voor dat deze worden geaccepteerd. Daarnaast hechten we waarde aan schoonmaak, productversheid en koeling van het vlees.


4. Ambacht

Keurslager de Haas heeft haar eigen worstmakerij waar de lekkerste worsten worden geproduceerd. Wat dacht u van onze met goud bekroonde rookworsten..

Daarnaast worden veel van onze vleeswaren, salades, kant en klare maaltijden dagelijks vers in onze productieruimte bereidt.

 

5. Werken met passie

Naast het bovenstaande wat vooral gaat om het product is het niet op de laatste plaats belangrijk dat we aandacht hebben voor u als klant. We proberen dagelijks vele klanten te helpen met advies en aandacht. Onze medewekers zijn daarvoor opgeleid, of worden binnen ons bedrijf, goed opgeleid. Misschien is het leuk te vertellen dat we in 2006 niet voor niets het beste leerbedrijf van Nederland zijn geworden. Dit gezegd hebben, blijft het voor ons elke dag weer een prettige beleving om u in een van onze winkels te mogen begroeten.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder