Puur genieten sinds 1940


Wild & gevogelte

Wild wordt steeds vaker als hoofdproduct voor een goede maaltijd. Voordeel van wild is dat de bereidingstijd niet langer hoeft te zijn dan ieder ander willekeurig stukje vlees. De misvatting dat men voor een goede wildmaaltijd uren aan het fornuis gekluisterd staat, blijkt door goede voorlichting al bijna niet meer te bestaan. Want er is natuurlijk niets lekkerders dan wild van de Haas. We hebben zelf ook een heerlijk wildgerecht gemaakt van 3 soorten wild, namelijk wildpeper. Heerlijk met bijvoorbeeld aardappelpuree, stoofpeertjes, spruitjes of een heerlijk knapperig stokbroodje.

Wij selecteren samen met onze leveranciers voor u, de beste kwaliteit tamme eendenborstfilet, parelhoenfilet, fazantfilet, kwartelborstfilet, konijnenbouten, hazenbouten, -ruggen en -filets. U kunt een indruk krijgen van ons wildassortiment door naar online bestellen te gaan.

Echter moeten wij u mededelen dat het wildseizoen van oktober tot en met januari loopt. 


Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4