Keurslager de Haas Koningstraat


Koningstraat

               

In de afgelopen decennia is het winkelgedrag in binnensteden sterk veranderd. Mensen combineren winkelbezoeken met horecabezoek en zijn vaak lang in de binnenstad en in mindere mate op zoek naar een winkel voor de dagelijkse boodschappen.

Deze trend hebben wij van dichtbij kunnen volgen in onze winkel in de Koningstraat en we zijn in de loop der jaren steeds minder vlees gaan verkopen en steeds meer broodjes. Omdat ons bedrijf in essentie een bedrijf is dat vlees, vleeswaren en maaltijden maakt en verkoopt is het niet langer rendabel om onze winkel op deze locatie open te houden en is er onze slagerij in de Koningstraat op 1 oktober j.l., na ruim 80 jaar, gesloten. Al onze collega’s in deze winkel blijven gelukkig bij ons in dienst en komen in andere winkels te werken.

We blijven u graag verder van dienst zijn met uw broodjesbestellingen, vlees- en maaltijdwensen. Onze dichtstbijzijnde winkels zitten in winkelcentrum Presikhaaf en winkelcentrum Kronenburg. We hebben tevens winkels in Schuytgraaf en Arnhem Noord aan de Beethovenlaan. Uiteraard kunt u ook bestellen op keurslagerdehaas.nl of telefonisch op 0263335771.We komen uw bestelling dan bij u thuis bezorgen.

Mocht u nog vragen hebben over de sluiting dan kunt u ze mailen aan info@keurslagerdehaas.nl.

Wij danken onze collega’s Marcel, Erika, Petra, Bert-Jan en Kjeld voor hun vakmanschap en klantgerichtheid.

Marleen & Thomas Kamphuis

Openingstijden

Adres en contactgegevens

  • Keurslager De Haas Centrum Arnhem
  • Koningstraat 4
  • 6811 DE Arnhem
  • Tel: 026 442 33 03
  • Fax: 026 370 13 96