Brisket

Brisket

Dé uitdaging voor iedere BBQ liefhebber, low & slow.  Low & slow, het duurt even voordat die klaar is, maar u zult beloond worden, om uw vingers bij op te eten! Een stuk van ongeveer 2,5 kg... Lees meer

Vanaf 2500g
64,97
Wissen
Kies zelf je bezorg- of ophaalmoment Vanaf de volgende dag wanneer je vóór 17:00 uur bestelt, met uitzondering van zondagen.
  • Dé uitdaging voor iedere BBQ liefhebber, low & slow.  Low & slow, het duurt even voordat die klaar is, maar u zult beloond worden, om uw vingers bij op te eten! Een stuk van ongeveer 2,5 kg zal minimaal 8 uren in beslag nemen. Belangrijk is de constante temperatuur van de BBQ, deze moet rond de 106 graden zijn! Let op dat de temperatuur van de BBQ niet hoger komt dan 110 graden, dit om dichtslaan van de brisket te voorkomen.

  • Energie: 0kj, Energie: 0kcal, Vetten: 0g, waarvan verzadigd: 0g, Koolhydraten: 0g, Suikers: 0g, Vezels: 0g, Eiwitten: 0g, Zout: 0g

Brisket

Dé uitdaging voor iedere BBQ liefhebber, low & slow.  Low & slow, het duurt even voordat die klaar is, maar u zult beloond worden, om uw vingers bij op te eten! Een stuk van ongeveer 2,5 kg... Lees meer

Vanaf 2500g
64,97
Wissen
Kies zelf je bezorg- of ophaalmoment Vanaf de volgende dag wanneer je vóór 17:00 uur bestelt, met uitzondering van zondagen.

Andere favorieten

Op zoek naar iets anders? Ontdek ook onze andere favorieten.

Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4