Puur genieten sinds 1940


Varkensvlees

Omdat wij het hele varken verwerken, hebben wij een voorsprong bij onze leveranciers en kunnen wij het beste vlees voor u selecteren en van dit beste vlees maken onze chefslagers en medewerkers de aller lekkerste specialiteiten.

Wij hebben hierdoor een zeer groot assortiment echt lekker varkensvlees. U ziet het, U proeft het…! We hebben naturel vlees zoals hamlapjes, karbonades en dergelijke, maar ook zeer smaakvolle ‘specials’. Vleesproducten die alleen de Haas zo kan maken.

Bijvoorbeeld: katenvarkenshaasjes, houthakkerssteak, Woerdtse worstjes en cordonbleu. U kijkt uw ogen uit…..! Varkensvlees is door veel mensen een ondergewaardeerd stukje vlees. Omdat wij als Keurslager het hele varken verwerken hebben wij een voorsprong bij onze leveranciers en kunnen wij het beste vlees voor u selecteren en van dit beste vlees maken onze chefslagers en medewerkers de allerlekkerste specialiteiten.

Ook bij ons varkensvlees vinden we voedselveiligheid en de herkomst van het product op uw bord een belangrijk aspect. Ons varkensvlees onderscheidt zich op vele punten, zoals”

  • Grootgebracht in Nederland
  • Ruimte en vrijheid voor het dier
  • Aandacht voor het welzijn
  • Hoogwaardig voer
  • Diervriendelijk

Waardige leefomstandigheden zijn belangrijk voor de varkens.Dit halen we uit IJsselstein, bij Piet Lunenburg. Gewoon lekker dichtbij, vlees uit ‘onze achtertuin’. 


Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4