Puur genieten sinds 1940

Verstand van lekker vlees Sinds 1940

Keurslager De Haas is een slagersbedrijf uit Arnhem en omgeving waarin vele generaties slagers en koks het ambacht aan elkaar hebben doorgegeven. De eerste vestiging werd door de heer De Haas geopend in 1940. In de loop der jaren groeide het bedrijf en is het uiteindelijk gefuseerd met Keurslager Pluim. Momenteel hebben we 9 slagerijen in Arnhem, Ede, Bennekom, Oosterbeek en Velp. In de vestiging in Velp heeft het bedrijf ook een groente en bakkerij afdeling. Hierdoor kan er online een breed assortiment aan vers producten worden aangeboden. Het hart van ons bedrijf bevindt zich in de worstenmakerij in Velp. Hier worden dagelijks de vele vleeswaren en maaltijden bereid die in onze winkels verkocht worden.

In de winkels en in de worstenmakerij zetten we ons in om het oude ambacht van het maken van vlees specialiteiten door te geven aan nieuw generaties. Ervaren vakmensen werken in het bedrijf nauw samen met studenten van de Slagers Vakopleiding.

Hoewel we ons voornamelijk richten op de verkoop van eigen producten in eigen winkels leveren we ook aan horeca en instellingen en verzorgen geregeld kleine en grote catering arrangementen voor diverse organisaties.

I
De meest verkochte producten

Gemakkelijk hier besteld

Aanbiedingen

Webshop aanbiedingen
Verstand van lekker vlees


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4