Puur genieten sinds 1940


Lamsvlees

Wij hebben 2 soorten lamsvlees in ons assortiment. Lamsvlees uit Nederland en vers lamsvlees uit Nieuw Zeeland. Dankzij aanvoer uit het buitenland is lamsvlees tegenwoordig het hele jaar door te verkrijgen, wij hebben gekozen voor het prachtige lamsvlees  uit Nieuw Zeeland van Affco. Het Nieuw Zeelandse handelsbedrijf Affco bestaat al ruim 100 jaar en staat garant voor een superieure kwaliteit vlees. Zij volgen de ontwikkelingen in de markt nauwgezet en spelen in op de wensen van de consument. Lammeren uit Nieuw Zeeland worden volledig op natuurlijke wijze grootgebracht. Zij grazen op open velden en hun dieet bestaat voor een groot deel uit al het prachtige verse groen van de weilanden. Zij leven op basis van vrije uitloop en zijn vrij van allerlei kunstmatige toevoegingen in hun voedsel. Kortom, lamsvlees van Affco is mager, rijk aan waardevolle voedingsstoffen en bovenal biologisch.

Hollands lamsvlees

De smaak van het Hollands lam is nog altijd onovertroffen. Daarbij kunnen we onder andere denken aan lams- vlees van Texels lam en van Zeeuwse Saeftinghers. Dit lamsvlees uit de kustprovincies heeft een bijzondere, pittige en enigszins zilte smaak. Lamsvlees smaakt naturel namelijk al erg goed, maar leent zich ook voor het meebakken van allerlei verse kruiden. Zo kun je bijvoorbeeld goed tijm, marjolein, munt of oregano met het lamsvlees mee laten sudderen. Lammetjes in Nederland worden allemaal in de zelfde periode geboren, vandaar dat wij 2 soorten lamsvlees voeren.


Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4