Puur genieten sinds 1940


Kalfsvlees

Kalfsvlees van Van De Haas is niet zomaar kalfsvlees. Van de meest luxe kalveren snijden onze slagers tal van specialiteiten, zoals kalfsoesters, malse schnitzels en geschneltzelte. Maar ook kalfslever of -zwezerik hebben we permanent op voorraad. U ziet het, alleen het beste is goed genoeg!

Ons kalfsvlees is van Hollandse kalveren. We betrekken dat via onze leverancier Roerink uit Enschede. Omdat we niet alle delen van het kalf kunnen verkopen, betrekken we enkele delen van het kalf. Dit in tegenstelling tot rund-, varkens- en lamsvlees. Onze kalveren groeien op in de Nederlandse wei en leven in kuddes. Ze kunnen zelf bepalen wanneer ze staan, liggen, spelen of slapen.

De kwaliteit van leven, rust, ruimte en de juiste voeding is de basis van de kwaliteit van ons vlees. 


Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4