Puur genieten sinds 1940


Rundvlees

“U weet het ….Keurslager de Haas heeft alleen het beste voor u. Daarom geeft Keurslager de Haas u deze malsheidgarantie en enkele belangrijke bak tips. Het rundvlees dat u nu van ons heeft, is gesneden van eigen runderen die opgroeien in de Hollandse natuur. Daarom is onze rundvlees  zo mooi van kleur, fijn van structuur, verrukkelijk van smaak en  natuurlijk heerlijk mals.”

De bovenstaande tekst is zeker al 20 jaar oud. We willen er alleen mee aangeven dat onze denkwijze betreft vlees stabiel is. Wij hebben nooit gekozen voor vlees uit het buitenland  zoals Amerika , Nieuw Zeeland of Ierland …! We zijn er trots op dat we met dit prachtige Gelderse Rundvlees werken. Vlees uit ‘onze eigen achtertuin’.

Tevens vinden wij het belangrijk om niet alleen een perfecte kwaliteit te verkopen, maar dat we  ook affiniteit hebben met onze boeren, vervoerders en slachters. We willen weten waar het vlees vandaan komt, hoe gaat de boer om met zijn vee, hoe ziet de boerderij eruit, hoe gaat het naar de slachter en hoe komt het bij ons in de winkel…   

En dit doen we al jaren (ca. 20 jaar!)  in samenwerking met Bert & Victor Elings. Wilt u meer weten over Bert & Victor en het bedrijf, klik dan hier.

  • Wat is de geur van het vlees;
  • We laten veel rijpen, 3 tot 6 weken, dat klinkt  misschien  raar, maar vlees heeft tijd en aandacht nodig;
  • We weten wat mager moet zijn, maar ook wat vet  mag zijn, want vet is smaak!
  • Vrouwelijk vlees heeft onze voorkeur;
  • Ons vlees is licht verteerbaar;
  • Heeft een perfecte smaak;
  • Kent een laag vetpercentage;
  • Bevat veel vitamine B en D
  • Veel hoogwaardige eiwitten en mineralen (ijzer & zink)


Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4