Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Nieuws 2019

Nieuwe collega

Voor onze gezellige winkel in de Versgaard te Velp zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken voor 24 tot 32 uur per week.

Lees verder

Antibioticavrije kip

Wauw wat een aflevering! Heb je hem gemist? Kijk hem dan hier terug! Tante Door is antibiotica vrij en krijgt coccidiostatica vrij voer, een feit waar wij heel trots op zijn!

Onze rookworst pakt het GOUD!

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat.

Open avonden SVO

Wijn je slager worden of iets met voedsel gaan doen? SVO vakopleiding food biedt verschillende mbo-opl...

Pannen met iets lekkers

Makkelijk, snel en lekker, dat zijn onze snackpannen. Want wil je toch een lekker hapje op tafel zetten, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan?

Barbecue workshop bij jou op locatie

Met een BBQ workshop bij jou op locatie, weet je zeker dat u in een mum van tijd het lekkerste vlees bereidt op de barbecue.

Young Butchers

Zaterdag start de International Young Butchers Competition in Frankfurt.

Week van de Slager 2019

Per heden zijn de Week van de Slager-campagnes te zien op Instagram en Facebook. In deze campagnes wordt de veelzijdigheid van het slagersvak getoond.

De grote spare rib test

Elke dag zijn we druk bezig met onze producten. Ook met onze spare ribs.

Dol op vlees

Wij zijn dol op vlees. Dus als een bekende kok als Herman den Blijker met zijn vuistdikke boek over ...

We zijn weer open in Bennenkom

De afgelopen 10 dagen zijn we druk bezig geweest om de winkel te verbouwen naar een winkel anno 2019.

Nationale Week zonder Vlees

Deze week is het de Nationale Week zonder Vlees. Een initiatief om consumenten bewust te maken van hun vleesconsumptie en de gevolgen voor het milieu en om het eten van alternatieve, vegetarische producten bekender te maken.

Verbouwing Bennekom ...

Vanaf 11 februari is onze winkel in Bennekom ruim 1 week gesloten

Vlees ontdooien?

Om producten langer te bewaren is de vriezer de ideale oplossing. Het verlengt de houdbaarheid aanzienlijk, zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeleverd.

Leuk nieuws voor de snertliefhebbers onder ons

Erwtensoep of snert, het is en blijft een van de meest typisch Hollandse gerechten

Worstmakerij

Mager, pittig, hartig, zacht, gekookt, gedroogd, gerookt, gebraden of gebakken... wij hebben een uitgebreid assortiment vleeswaren, die je op allerlei manieren kunt serveren.

Gezondheidspakket

Dit weekend nog de gezondheidsbeurs. Wij koppelen hieraan een gezondheidspakket.

Kras & win

Je houdt van lekker eten en zit vol kookinspiratie. Voor jou is geen recept te gek.

GezondheidsBeurs 2019

Wist u dat Harm, onze slager in Bennekom en het gezicht van onze filmpjes, ieder jaar op de Nationale GezondheidsBeurs kookdemonstraties verzorgt?

Open dagen SVO

Nog een paar opendagen op het SVO. Meer weten over de mbo-opleidingen en trainingen in food? Bezoek dan één van de locaties van SVO voor een open dag


Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder