Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Nieuws 2018

Halloween

Halloween wordt vooral in Ierland, Engeland, Amerika en Canada gevierd.

Lees verder

De Gelderlander

Zoals jullie wellicht hebben meegekregen is de Gelderlander afgelopen vrijdag langs geweest en heeft een uitgebreid artikel gemaakt over ons winkelcentrum.

Opening Rookworstseizoen 2018

Vanaf vandaag hebben we de lekkerste rookworst van Gelderland, twee weken lang in de aanbieding, niet 1, niet 2 maar 3 Kampioens Rookworsten voor € 6,50.

Spaar mee voor een T-shirt

Spaar mee voor een Worst Day T-SHIRT! De spelregels om dit leuke T-shirt GRATIS te krijgen lees je op onze site.

Kampioen of niet...

We hebben met z'n allen, Huub en Yoni in het bijzonder, weer voor fantastisch resultaat gezorgd: 100 punten! Dit zijn het maximaal aantal punten die in de wacht leept kunnen worden... Toch knap!

Leukste slagerij

Vanaf 17 september kunt u stemmen op de leukste slagerij van Nederland. Helpt u ons mee naar de titel...?

Spaaractie

Spaar voor gratis producten, zoals hamburgers, leverworst of grillworst, bij aankoop van de week aanbieding ontvangt u een stempel....

BBQ workshop

Op zaterdag 23 juni organiseren we een leuke BBQ workshop speciaal voor alle vaders!

25 jaar Keurslager

Dit jaar is onze Keurslagerij in Velp 25 jaar Keurslager. Daarom staat er nu een fraaie hakbijl op de toonbank. Bovendien is John Buurman al 35 jaar slager, waarvan 11 jaar chef-slager bij De Haas. Leuk toch? Robert Nagtegaal heeft de hakbijl overhandigd aan Johan.

Keurslagervoucher

Heb je een Keurslagervoucher gekregen bij Primera?

Opgeven is geen Optie...

'Bewuste' en 'gezonde' leefwijze zijn begrippen waar wij dagelijks mee bezig zijn. Of het nu gaat over onze vleeswaren met een gezonde zout vermindering of een gezond stukje vlees.

Dubbeldoelkoe

Een efficiënte melkveehouderij streeft naar een hoge melkproductie per koe.

Van Slager tot Chef gaat online

Van Slager tot Chef’ is al drie jaar op rij hét televisieprogramma van RTL4 waarin het ambachtelijk werk van de Nederlandse slagers te zien is.

Nieuwe slagerij Presikhaaf

Bijzonder trots zijn wij van Keurslager De Haas dat we onze nieuwe vestiging morgen gaan openen in het geheel vernieuwde winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem!

Nationale Week zonder Vlees

Deze week is het de Nationale Week zonder Vlees. Een initiatief om consumenten bewust te maken van hun vleesconsumptie en de gevolgen voor het milieu en om het eten van alternatieve, vegetarische producten bekender te maken.

Opening donderdag 5 april : Winkelcentrum Presikhaaf Arnhem

De verbouwing van het winkelcentrum is in volle gang. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de oostzijde van het winkelcentrum om te ...

Zaterdag medewerker

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn..?

Droge worst

Je ziet ‘m door heel Europa: de ambachtelijke, gedroogde worst. Een goeie droge worst maak je maar niet even.

Van slager tot Chef 2018

A.s. zondag dan is het zover: Emma gaat dan de competitie aan! Wie komt er als beste uit dit duel


Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder