Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Nieuws 2017

Like en Win: *Kerst pakketten*

Like en Win: *Kerst pakketten* Bij 5555 likes van onze Facebook pagina gaan we twee heerlijke Kerstpakketten weggeven :-)

Lees verder

Sinterklaas actie: *Like, Share en Win*

Sinterklaas is weer in het land! De tijd van pepernoten, speculaas, chocoladeletters en pakjes avond is weer gekomen.

Ambachtelijke saucijzenstaaf

Rond Sinterklaas kunt u bij ons weer ambachtelijke saucijzen staven bestellen.

Het mysterie van de lekkerste biefstuk...

Biefstuk… een geliefd stuk vlees. En omgeven door allerlei mysteries! Waarom is nu juist biefstuk zo’n mals deel van de koe? Waar zitten de verschillende biefstukdelen in de koe? En hoe bak je een perfecte biefstuk? Kortom, de maand november staat bij de Keurslager in het teken van: biefstuk!

Retailer of the Year

Zoals u weet zijn wij lid van de Vereniging van Keurslagers. Een vereniging van slagers, die actief met het slagersvak bezig zijn.

Simmentaler vlees

De consumentenaankopen veranderen, met name in de houding en gedrag met betrekking tot vlees. De komst van een nieuwe generatie ...

Met De Haas op vakantie .....

Veel klanten hebben onze koeltas. Het is zo langzamerhand een prachtige collectors item geworden, daar zijn we natuurlijk trots op. Velen gebruiken...

Van Slager tot Chef

Het televisieprogramma ‘Van Slager tot Chef’ krijgt een derde seizoen. In de loop van dit najaar worden 8 afleveringen van dit RTL-programma opgenomen.

Wie is beste BBQ-er

Aan zelfvertrouwen van de Nederlandse man geen gebrek als het om barbecueën gaat; bijna twee op de drie vindt zichzelf de beste BBQ-er van de hele familie en geeft gemiddeld een ruime 7 voor zijn eigen BBQ-skills.

Vlees in blik

Vlees in blik is bij de meeste slagers een artikel dat vooral wordt meegenomen voor de vakantie, vandaar ook dat deze productgroep vaak ‘vakantievlees’ wordt genoemd. Na een hype in de jaren ’80 en begin jaren ’90, leek het blikvlees toch enigszins op zijn retour.

Kwaliteitskeuring NVWA & EG-erkenning

Een onafhankelijk gecertificeerd kwaliteitsbureau test en neemt monsters van diverse producten, o.a. kipfilet en gehakt. De vleesmonsters worden bacteriologisch onderzocht. Natuurlijk laten we graag de rapporten zien.

Consumentenbond: zeer weinig vet in gehakt van slager

De Consumentenbond testte in maart rundergehakt en half-om-half gehakt bij diverse grote supermarkten en slagers. Daaruit bleek dat je gehakt toch het beste bij de slager kunt halen...

De Nieuwe BBQ-krant is uit

ideeën

Inhoud In 5 stappen je BBQ voorbereiden

Laat het vlees in de verpakking eerst goed op kamertemperatuur komen. Haal grote stukken vlees 2 tot 3 uur van te voren uit de koelkast. Kleinere lappen 1 tot 1,5 uur voordat je ze op de barbecue gaat bereiden.

Over vlees met bot is veel te zeggen...

Hoe het komt dat vlees intenser smaakt als je dichterbij het bot komt? Goed om te weten: dat geldt alleen voor grote stukken vlees, die low & slow gegaard worden op de barbecue. Als u die op de barbecue klaarmaakt, dan bemerkt u een omslagpunt vanaf 70 graden. Vanaf die temperatuur - tot 90 graden - lost het collageen namelijk op. En dat geeft een zoete smaak aan het vlees.

De Schuytgraaf: Opening 10 mei!

Vanaf woensdag 10 mei zijn wij ook gevestigd op het mooie winkelcentrum de Schuytgraaf in Arnhem. In onze moderne winkel staan wij met ons geweldige team vanaf woensdag voor u klaar!

Dag van de Slager 2017

Tijdens de Dag van de Slager XXL die plaatsvindt op zaterdag 13 mei is ons ‘atelier’ geopend om onze kunsten te laten zien. Voor dag en dauw staan wij op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren.

Opening woensdag 10 mei!

Nog 7 dagen ! Dan gaan we open op winkelcentrum de Schuytgraaf in Arnhem. De verbouwing is in volle gang....

Smaakvolle producten van de Zuivelboerderij.

Heerlijke ambachtelijke zuivelproducten, waar geen kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen aan zijn toegevoegd.

Open avonden SVO vakopleiding food in maart

SVO vakopleiding food organiseert eind maart open avonden op de verschillende opleidingslocaties.

Wij zijn een slager die zijn eigen vlees keurt. En hoe!

Waardige leefomstandigheden zijn belangrijk voor de varkens.Wij nemen geen genoegen met een imperfect product. Wij hanteren strakke kwaliteitseisen en controleren die!

Nederlanders verknocht aan stukje vlees

Nederlanders willen graag iedere dag een stukje vlees op het bord. Bijna de helft eet iedere dag vlees en

Roodvlees leidt niet tot hoger risico hart- en vaatziekten

Na een analyse van 945 wetenschappelijke studies, concluderen

Verhuizen

Vanaf maandag 13 maart sluiten wij onze deuren op winkelcentrum Rijkerswoerd. Wij gaan verhuizen naar winkelcentrum de Schuytgraaf in Arnhem. Op woensdag 10 mei a.s. openen wij onze deuren in Schuytgraaf. Natuurlijk bent u van harte welkom in één van onze andere winkels.

Kip van keurslager de Haas

Ze zeggen niets voor niets, kip is het meest veelzijdige stukje vlees. Een lekkere kip begint zoals u weet bij de basis,

Deel,like en win actie

We zitten inmiddels 10 jaar op Kronenburg. Tijd voor een leuke actie: De komende 10 dagen kan je ons delen en liken, we gaan op dinsdag 14 maart 10 prachtige pakketten t.w.v. €100,-- weggeven. Wat moet je doen?

Win! 1 jaar gratis Specials

Win! 1 jaar gratis Specials De nieuwste Special is van 6 t/m 18 maart in de winkel verkrijgbaar. En de consument die de leukste, meest passende en origineelste naam verzint wint een jaar lang Specials!

Onze nieuwe winkel De Schuytgraaf

10 Jaar onze winkel in Kronenburg

Op donderdag 22-2-2007 openende wij onze slagerij in Kronenburg. Een prachtige en gezellige slagerij met een breed assortiment lekkere producten. Hieronder staat een stukje wat Jacobiene (onze chefslager) zojuist op facebook heeft geplaatst en dat willen we je niet onthouden.

Magazine ' De Proef'

Proef verschijnt acht keer per jaar en is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager. U kunt de meest recente uitgaven ook hier bekijken. Klik op de betreffende editie voor een grotere weergave.

Onze winkel in de Oosterbeek: Zo is het geworden!

Iedereen heeft het mee gekregen. Onze winkel in Oosterbeek is geheel vernieuwd. Het resultaat mag er volgens vele zijn. Bedankt voor uw geduld.

Zo was het: De Weverstaat

De verbouwing van de weverstraat achter de schermen.

Vergeten vlees

Vergeten vlees zijn prachtige (grote) stukken vlees die door de jaren heen een beetje in vergetelheid zijn geraakt. Deze werkspieren zijn bijzonder van karakter en smaak.

Verbouwing Weverstaat Oosterbeek

Vanaf 30 januari is onze winkel in Oosterbeek ruim 2 weken gesloten. Dit i.v.m. een grote verbouwing. De winkel wordt eens zo groot, de toonbank wordt vernieuwd waar- door we onze producten beter kunnen presenteren.


Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder