Puur genieten sinds 1940


Historie Keurslager De Haas

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en De Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en De Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, Keurslager De Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.

Binnen Keurslager De Haas staat de passie voor het slagersvak centraal. Als ambachtelijke slager is het vertalen van het ouderwetse (ambachtelijke) vakwerk naar uw wensen de specialiteit van ons bedrijf. Het is ons streven om u te voorzien van producten met een eerlijke en pure smaak. Een stukje vlees dat met zorg is bereid smaakt nog lekkerder als u de achtergrondinformatie kent.

Een gewone slagerij?

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.


Klantbeoordeling gemiddeld 8.4