Pannekoek met kippenragout

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Nederlands
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Klop de pannenkoekenmix met de melk, zout, peper en eieren tot een luchtig beslag en schep er de tuinkruiden doorheen. Verwarm steeds een halve eetlepel boter en bak 4 dikke pannenkoeken van het beslag. Verwarm ondertussen de ragout op zacht vuur.

Stap 2
Schep op elke pannenkoek een lepel van de ragout en verdeel de rucola erover. Klap de pannenkoek dubbel en serveer direct.

Bron: Koken met de Keurslager nr 02-2007

Ingrediënten

400 g kippenragout
300 g meergranen pannenkoekenmix
675 ml melk
zout en peper
2 eieren
3 el verse tuinkruiden, gesnipperd
2 el boter
50 g rucola, gewassen en gedroogd

Keukengerei

koekenpan garder