VacatureZaterdagmedewerker

Wij zijn op zoek naar zaterdagmedewerkers en voor eventueel een koopavond/koopzondag. Ook als je tijd over hebt in je vakantie, dan kun je bij ons aan het werk.. We hebben plekken met in Bennekom, Oosterbeek, Velp en Arnhem.

Je kunt vanaf je 15e verjaardag al zaterdagmedewerker worden, je helpt dan voor een aantal uren mee met de klusjes in de winkel maar hoeft nog geen klanten te helpen of vleeswaren te snijden. Naarmate je ouder wordt en meer ervaring krijgt leren we je steeds meer en kun je bijvoorbeeld klanten helpen of producten in de winkel maken.

Vanaf je 16e mag je al veel dingen zelf doen, je krijgt hiervoor goede training en jouw ervaren collega’s zorgen ervoor dat het werk uitdagend is maar natuurlijk wel leuk blijft.

Het werken in de slagerij is erg leerzaam, je leert onder andere veel over het werken met klanten, het werken in een team met leeftijdsgenoten maar ook met ervaren en oudere collega’s, je leert lekkere dingen te maken en wat je moet doen om hierbij de voedselveiligheid te waarborgen.

We beginnen zaterdags vaak rond 8:30 en stoppen rond 17:00. Mocht je op zaterdag een sportactiviteit hebben of voor een proefwerk- of tentamenweek zitten dan houden we hier rekening mee.

De salarissen zijn volgens de slagers CAO en we betalen het vakantiegeld direct uit zodat je meteen meer te besteden hebt. Dit betekent dat je op je 15e zo’n €5,85 per uur verdiend en op je 21st al zo’n €15 euro per uur.

Als je interesse hebt dan kun je hier online solliciteren of me een mailtje sturen.

Met vriendelijke groet,

Marleen

Solliciteer direct

Meer vacaturesOpzoek naar iets anders?