Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Dunne Lende

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.

€ 21,20

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels. Het is het onderste gedeelte van de rug, waarboven de filet pur gedrapeerd ligt. In tegenstelling tot de ‘hoge’ zesrib is de dunne lende slechts 10 cm hoog. De dunne lende is het magerste gedeelte van de entrecote. De smaak is zacht en toegankelijk doordat het vlees niet vettig is. Het enige vet aan dit vlees zit er rond. Misschien een onder gewaarderd stukje vlees, zeker voor de BBQ. 

De dunne lende is een klassieker op de barbecue: gemarineerd en vervolgens als één geheel op houtskool
gegaard, heerlijk! Deze lende laat zich overigens op meerdere manieren bereiden. Wat dacht je van een
Oosterse groentesoep met runderlende, of als entrecote met een ‘twist’ van courgette. Smakelijk!

In ons magazine 'De Proef' hebben we een paar recpten staan.

Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Allegenen & vleessoorten: Rundvlees

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder