Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Cordon Bleu

gepaneerd

€ 1,94

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Een klassieker: de combinatie van sappig vlees en gesmolten kaas is onweerstaanbaar.

De cordon bleu mag vernoemd zijn naar de beroemde Franse kookschool, de oorsprong ervan is niet helemaal duidelijk. Oostenrijk, Zwitserland, Amerika? Duidelijk is wel dat er tal van smakelijke combinaties van vlees, vleeswaren en kaas te bedenken zijn. Allemaal even lekker!

Bekijk recepten
2 X 6 MINUTEN BAKKEN.
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de cordon blue zachtjes om en om bruin en krokant.
Let op: Dit vlees is al gekruid.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Varkensvlees
Allergenen: Mais, Melk, Selderij, Soja, Tarwe

Datum: 15-6-2017

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder