Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Cordon Bleu

Een klassieker: de combinatie van sappig vlees en gesmolten kaas is onweerstaanbaar.

€ 1,94

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Een klassieker: de combinatie van sappig vlees en gesmolten kaas is onweerstaanbaar.

De cordon bleu mag vernoemd zijn naar de beroemde Franse kookschool, de oorsprong ervan is niet helemaal duidelijk. Oostenrijk, Zwitserland, Amerika? Duidelijk is wel dat er tal van smakelijke combinaties van vlees, vleeswaren en kaas te bedenken zijn. Allemaal even lekker!

Bekijk recepten
2 X 7 MINUTEN BAKKEN.
Verhit ca 25 boter.Schroei het vlees aanbeiden zijden dicht.
Zet het vuur lager,en bak de houthakkersteak gaar en bruin in ca.7 minuten per kant .

LETOP: Dit vlees is al gekruid!
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Varkensvlees
Allergenen: Mais, Melk, Selderij, Soja, Tarwe

Datum: 30-10-2017

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder