Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Hamlapjes

Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebond

€ 14,90

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

Bekijk hier een recept

2X 10 MIN.BAKKEN .
Wrijf het vlees in met zout en peper.Verhit ca.50g boter.Braad de lap in de hete boter rondom aan. Zet het vuur lagervoeg enkele eetl.water toe.Braad het vlees met het deksel op de pan in ca.50min. gaar en bruin. Of voeg geen water toe,en bak de hamlap in ca.10 min. perkant. Smakelijk eten!
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Varkensvlees
Allergenen: Geen.

Datum: 4-1-2016

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder