Beef Buenos Aires

  • 4 personen
  • Lunch
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Dep het vlees droog en kruid het naar smaak met wat peper uit de molen. Bak de biefreepjes snel rondom bruin in de olie en haal ze uit de pan. Doe dan de gesnipperde ui in de pan en vervolgens de paprika in reepjes meebakken. Ketjap en sambal erbij en het sap van 1 citroen. Na 3 minuten het vlees en de tomatensaus met een kopje water toevoegen en alles even goed doorwarmen. Bestrooien met gehakte koriander en cashewnoten.

Bron: Proef...02-2009

Ingrediënten

350 g biefreepjes
1 zoete ui, gesnipperd
4 eetlepels olijfolie
1 rode paprika, in dunne reepjes
1 groene paprika, in dunne reepjes
10 eetlepels tomatensaus
50 g cashewnoten, gehakt
2 eetlepels ketjap
1 theelepel sambal
1 citroen, uitgeperst
4 takjes koriander, gehakt