Boerenbruin met gebraden rollade en aubergine

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bestrooi de plakjes aubergine met zout en peper. Verwarm twee eetlepels olie in een koekenpan en bak de plakjes om en om bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Rooster de boterhammen. Verdeel de tomatenblokjes over twee boterhammen, giet er een beetje olijfolie over en bestrooi met de munt. Leg hierop per boterham 3 plakjes aubergine. Verdeel de rollade hierover en bestrooi met nog wat zout en peper. Dek af met de laatste boterhammen en serveer direct.

Bron: Koken met de Keurslager nr 04-2007

Ingrediënten

150 g gebraden rollade, dungesneden
6 dunne plakjes aubergine
zout en peper
3 el olijfolie
4 sneetjes boerenbruin
1 rijpe trostomaat, in kleine blokjes
1 el fijngehakte munt

Keukengerei

koekenpan keukenpapier