Boerensalade met pastrami, paddenstoeltjes, hazelnootjes, spekjes en Sherry-vinaigrette

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Begin met de vinaigrette, vermeng de mosterd met de azijn en voeg druppels?gewijs de olie?s toe. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de bospaddenstoelen aan en breng op smaak met zout, peper en gesnipperde bieslook.
Snijd de Pastrami in dunne plakjes
Meng de sla met de spek?jes, nootjes en croutons.
Dresseer de sla in een diep bordje en leg er de Pastrami en de padden?stoeltjes op.
Druppel er als laatst wat truffelolie overheen.

Ingrediënten

300 g Pastrami
300 g gemengde bospaddenstoelen
Half bosje gesnipperde bieslook
Kropje lolo rosso
Gebakken spekjes
Gebakken croutons
Gebakken hazelnootjes