Botermalse biefstuk met pikante oestersaus

  • 2 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Haal de biefstukken minstens een half uur voor het bakken uit de koelkast en bestrooi ze met weinig zout en peper. Verwarm de boter in de koekenpan en leg de biefstukken in de pan. Draai ze een 2 minuten rond in de bruisende boter. Draai het vlees om en voeg de pepers toe, bak nog 2 minuten en giet dan de oestersaus erbij. Laat nog 30 seconden meewarmen en serveer de biefstukken dan direct.

Bron: Koken met de Keurslager nr 02-2007

Ingrediënten

2 haasbiefstukken van circa 125 g p.st.
zout en peper
2 el boter
6 pepadew pepers op olie, in stukjes
3 el oestersaus

Keukengerei

koekenpan