Caribische bonensalade met noten
- 4 personen
- Zeer makkelijk
- Bijgerecht
- 0-20 minuten
- Internationaal
- Barbecue
Stap 1
Rooster de cashewnoten in een hete koekenpan goudbruin.
Stap 2
Wrijf een saladeschaal in met een opengesneden teentje knoflook. Snijd de paprika?s zonder de steelaanzet, de zaadlijsten en de zaadjes in blokjes. Meng de bonen, paprika, ui en rozijnen.
Stap 3
Meng de ingredi?nten voor de dressing. Schep deze door de salade en strooi de noten erover.
100 gram cashewnoten
1 teentje knoflook
1 gele paprika
1 rode paprika
400 gram rode bonen (kidneybonen)
2 lente/bosuitjes, in ringetjes
1 eetl. blanke rozijnen
Voor de dressing:
4 eetl. sesam- of arachideolie
2 eetl. citroensap
versgemalen zwarte peper
1 theel. bruine suiker
zout
Koekenpan Schaal Kommetje