Bak de ontbijtspekplakjes op zacht vuur uit tot ze knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Rooster de boterhammen lichtbruin. Vermengd de mayonaise met de peterselie en breng op smaak met peper. Besmeer de boterhammen met de mayonaise en leg op twee boterhammen wat sla. Verdeel hierover de spekplakjes.
Leg op twee andere boterhammen de tomaat en verdeel hierop de kipfilet. Stapel de met kip belegde boterhammen op de spek en dek af met de laatste boterhammen. Steek er twee sat?prikkers per stapel in zodat alles bij elkaar blijft en snijd ze dan diagonaal door.
50 g ontbijtspekplakjes
100 g gebraden kipfilet, dungesneden
6 witte casino boterhammen
3 el mayonaise
1 el fijngehakte peterselie
versgemalen peper
2 bladeren ijsbergsla, gewassen en gedroogd
1 tomaat, in dunne plakjes
4 sat?prikkers
koekenpan keukenbpapier broodrooster