Crostini met gerookte paling en Granny Smith

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Voorgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak de ciabatta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, snijd in plakjes en rooster ze om en om op de barbecue.

Snijd de appel in reepjes en besprenkel deze met wat citroensap om verkleuren te voorkomen.

Meng mayonaise, creme fraiche en het citroenrasp en breng dit op smaak met zout en peper.

Beleg de ciabattaplakjes met twee stukjes paling en verdeel er wat julienne gesneden Granny Smith overheen. Garneer met de citroenmayonaise en een plukje kervel.

Bron: Proef 4 2014

Ingrediënten

1 (afbak)ciabatta
4 gerookte palingfilets, in vier stukken
1 Granny Smith, (in reepjes) gesneden
Handvol kervel
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel creme fraiche
Rasp van een halve citroen
Sap van een halve citroen