Enchiladasnack met rauwe ham en kaas

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Mexicaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?C.
Vermeng de geraspte kaas met de paprikapoeder en strooi op elke halve tortilla een flinke eetlepel kaas. Beleg ze vervolgens met een paar plakken ham en plakken courgette. Verdeel de rest van de kaas en de oregano erover en vouw de tortilla?s in drie?n. Bestrijk ze met wat olie en leg ze op een bakplaat. Bak ze circa 10 minuten en draai ze om. Bak ze nog circa 10 minuten tot ze mooi bruin zijn.

Bron: KmdK, 07-2008

Ingrediënten

200 g rauwe ham
4 grote bloemtortilla?s, gehalveerd
200 g belegen kaas, geraspt
mespunt paprikapoeder
1 courgette, in dunne plakken geschaafd
1 el oregano
2 el olijfolie

Keukengerei

Bakplaat