Farfalle met gerookte truffelkip

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Bijgerecht
  • 20-30 minuten
  • Italiaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
Verwarm de creme fraiche, voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de gewenste dikte.
Breng op smaak met zout, peper en de truffelolie. roer het geheel door de pasta en voeg de bleekselderij, appel en kipfilet toe.
Verdeel over vier borden en garneer met een plukje selderij.

Bron: Proef 2 2012

Ingrediënten

200 g gerookte kipfilet, in dunne plakjes
300 g farfalle
200 g creme fraiche
200 ml paddenstoelenbouillon
flinke scheut truffelolie
3 stengels bleekselderij, geschild en in plakjes
1 friszure appel, klokhuis eruit en in dunne plakjes
half bosje selderij