Gegrilde lamskoteletjes met yoghurtdipsaus
- 4 personen
- Zeer makkelijk
- Hoofdgerecht
- 30-60 minuten
Laat de koteletten tenminste 1 uur marineren in een mengsel van het citroensap, de wijn, olijfolie, rozemarijn, knoflook, peper en zout. Bereid ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de dip door de yoghurt, honing, knoflook en peterselie met elkaar te mengen.
Gril de koteletjes 4-6 minuten in een grillpan. Van binnen moeten de koteletten rosé zijn. Serveer met het naanbrood en de yoghurtdip.
8 enkele lamskoteletten
75 ml witte wijn
Sap van 1 citroen
50 ml olijfolie
4 takjes rozemarijn
2 teentjes knoflook, geplet
VOOR DE DIP
100 g Griekse yoghurt
3 eetlepels honing
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 bosje platte peterselie, fijngesneden
Naanbrood
Grillpan