Geroerbakte tagliatelle van courgette en winterpeen

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Was de courgette en schrap
de winterpeen. Maak met een
dunschiller slierten van de
winterpeen en de courgette.

Smelt het kokosvet in een
wok of koekenpan. Fruit de ui
met de knoflook glazig en
voeg de slierten groenten toe.
Roerbak een paar minuten,
bestrooi met de suiker en blus
af met de witte wijnazijn.

Verwarm op het laatst de
kipfilet en zwarte bonen mee
en bestrooi het geheel met de
gehakte koriander.

Ingrediënten

500 g hamlappen, in blokjes
3 teentjes knoflook, geperst
1 eetlepel verse tijmblaadjes
6 eetlepels olijfolie
1 kleine pompoen, in miniblokjes
2 rode paprika?s, in miniblokjes
2 tomaten, zaadlijsten eruit en in miniblokjes
1 teentje knoflook, fijngehakt
150 g minizilveruitjes zoetzuur
Halve eetlepel chilisaus
300 g voorgekookte minikrieltjes