Geroosterde ciabatta met entrecoterollade

  • 4 personen
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Halveer de broodjes en rooster de helften ciabatta in een grillpan met iets olijfolie zodat je een grillmotief krijgt. Bestrooi ze met zout en peper.

Bak de champignons goudbruin aan in drie eetlepels olie en breng ze ook op smaak met peper en zout.

Smeer de ciabattaplakken in met de pesto en beleg ze met de entrecoterollade. Leg speels de champignons eromheen.

Garneer het broodje nu met rucola en geschaafde pecorino, besprenkel het geheel lichtjes met olijfolie en maal er wat peper boven.

Bron: Proef...nr. 5 2010

Ingrediënten

150 g gesneden entrecoterollade
4 ciabattabroodjes
1 bakje kastanjechampignons (in vieren gesneden)
1 bosje rucola
50 g pecorino (geschaafd)
4 eetlepels olijfolie
3 eetlepels basilicumpesto (potje of bakje)

Keukengerei

Grillpan