Gevulde entrecote-rolletjes van de barbecue

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Tussengerecht
  • 20-30 minuten
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng de olijven met de noten,
knoflook, basilicum en walnotenolie.

Stroot zout en peper op de
entrecotes en verdeel het olijvenmengsel
erover. Rol ze op en
zet ze eventueel vast met een
(in water geweekt) prikkertje.

Gril de rolletjes vlees rondom
bruin op de barbecue en
serveer
ze heel of in mooie
plakken.
Lekker met veldsla of
rucola, olijfolie en citroenrasp.

Ingrediënten

4 dunne entrecotes, max. 0,5 cm dik
50 g zwarte olijven, gehakt
45 g pecan- of walnoten, gehakt
1 teen knoflook, geperst
1 takje basilicum, fijngesneden
2 eetlepels walnotenolie