1-Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met boter.
2-Was de paprika, snijd de kapjes eraf en bewaar die. Haal de zaadlijsten eruit.
3-Bak de kipfiletblokjes in olijfolie rondom bruin.
4-Meng de tomaat, mozzarella, olijven, rode ui, azijn, courgette en knoflook.
5-Schep het mengsel in de paprika en druppel er 4 eetlepels olijfolie overheen.
6-Zet de gevulde paprika 40 minuten in de oven schaal in de oven. Leg na 30 minuten de kapjes van de paprika erop.
7-Haal de paprika uit de oven en garneer ze met basilicumblaadjes. Serveer met tagliatelle.
2 kipfilets, in blokjes
4 paprikas
8 snacktomaatjes, doormidden gesneden
125 g kleine mozzarellabolletjes halveren
12 zwarte olijven, gehalveerd
2 rode uien, in halve ringen gesneden
4 theelepels balsamicoazijn
1 courgette, in blokjes
2 teentjes knoflook
Boter
Olijfolie
8 basilicumblaadjes
Peper en zout