Griekse spies met pepersteak

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Grieks
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de pepersteaks in vieren. Snijd de plakken courgette doormidden en snijd de feta in 12 blokjes. Vermeng de oregano, olie, zout en paprikapoeder in een kom en schep hier het vlees, courgette en feta door. Rijg per spies drie stukken vlees, zes stukjes courgette en drie blokjes feta om en om. Zorg dat de feta steeds tussen twee stukjes courgette zit. Rooster de spiesen op de barbecue in circa 3 minuten per kant bruin en ros?.

Bron: Koken met de Keurslager nr 04-2008

Ingrediënten

3 pepersteaks
12 plakken courgette van 1 cm dik
100 g feta
1 el oregano
1 el olie
1 tl grof zout
mespunt paprikapoeder
4 grote spiesen

Keukengerei

BBQ spiesen