Hartige wafel met gerookte kip en pesto

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Lunch
  • 20-30 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng het zelfrijzend bakmeel met het bakpoeder en de suiker. Roer het ei erdoor en
klop daarna de melk er langzaam doorheen. Bak met dit beslag de wafels in een wafelijzer.

Maak de pesto: maal de basilicum, Parmezaanse kaas, knoflook, pijnboompitten en de
olijfolie grof in een keukenmachine of met de staafmixer. Breng het geheel op smaak met
zout en peper.

Beleg de wafels met de kipfilet. Schep er vervolgens wat cr?me fra?che op en sluit af
met een lepeltje pesto.

Ingrediënten

150 g gesneden gerookte kipfilet
150 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel suiker
1 ei
240 ml melk
60 g basilicum
80 g Parmezaan, grof geraspt
1 teentje knoflook
150 ml olijfolie
60 g pijnboompitten
125 g cr?me fra?che