Japanse fondue

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Vul de fonduepan met de bouillon. Leg het vlees en de gesneden groenten op aparte schalen. Giet de ketjap, de knoflooksaus en de sweet chilisaus in schaaltjes op tafel.

Doe een stukje vlees of groente aan de fonduevork en dompel het in de bouillon totdat het gaar is.

Haal het stukje vlees van de fonduevork en doop het daarna in een van de sausjes. smullen maar! lekker met een bakje rijstnoedels en zoetzure komkommer.

Bron: Proef 7 2012

Ingrediënten

1,5 liter kippenbouillon van een blokje
200 gram ribeye in kleine plakjes
200 gram kipfilet in plakjes
200 gram half-om-half gehakt, waarvan kleine balletjes gedraaid
Pompoen, in blokjes
1 broccoli, in roosjes
250 gram mini champignons
Ketjap manis
Knoflooksaus
Sweet chilisaus