Kalfsschnitzel rolletjes gevuld met spinazie

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees rondom met zout en peper. Snijd eventueel de dikke kern uit de spinazie. Bedek de schnitzels elk met vier bladeren spinazie, een plakje brie en wat pijnboompitten. Rol de schnitzels losjes op en zet ze vast met een stukje rolladetouw of cocktailprikker. Verwarm de boter en bak de rolletjes om en om in circa 5 minuten ros? en bruin. Serveer met bijvoorbeeld risotto en de boterjus.

Bron: kOken met de Keurslager nr 03-2007

Ingrediënten

4 grote kalfschnitzels van circa 150 g
zout en versgemalen peper
16 grote bladeren wilde spinazie, gewassen
4 dunne plakjes brie
2 el geroosterde pijnboompitten
rolladetouw
50 g boter

Keukengerei

rolladetouw of cocktailprikkers koekenpan