Kalkoenpakketje met pindasaus

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Verdeel de kalkoenblokjes over de stukken aluminiumfolie en bestrooi ze met zout en peper. Maak een papje van de kerriepoeder en olie en bestrijk hiermee de blokjes. Snijd de bananen in dikke plakken en verdeel ze over de kalkoen. Giet in elk pakketje twee eetlepels water. Vouw de pakketjes goed dicht maar niet te strak omdat er straks stoom ontstaat. Leg de pakketjes 10 minuten op de barbecue. Verwarm ondertussen de pindasaus en serveer dit bij de pakketjes.

Bron: Koken met de Keurslager nr 05-2007

Ingrediënten

250 g kalkoenfilet, in blokjes
zout en peper
1 tl kerriepoeder
1 el olie
2 bananen
200 ml kant-en-klare pindasaus

Keukengerei

4 stukken aluminiumfolie