Kapucijners met spekjes, zilveruitjes en piccalilly

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Tussengerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak de in blokjes gesneden spek aan in de margarine, voeg de zilveruitjes toe en bak deze mee.
Blus af met de kalfsfond. Voeg laurier, kruidnagel en jeneverbes toe en laat het geheel doorkoken.
Kook de kapucijners in vijf minuten gaar en voeg ze toe aan het fond met de kruiden.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer met aardappelpuree en piccalilly.

Ingrediënten

?1 potje piccalilly ?
margarine ?
200 gr verse zilveruitjes, schoongemaakt ?
laurierblad,
jeneverbes,
kruidnagel
?250 gr zak kapucijners (een dag er voor in de week gezet)
?200 gr speklappen, in blokjes gesneden
?1/2 dl kalfsfond