Ma?stortilla van de grill met pastrami en gesmolten kaas

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Mexicaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de pastrami in repen, laat de artisjokken uitlekken en snijd ze in vieren. Snijd de mozzarella in blokjes. Leg de ma?stortilla?s op de grillplaat of barbecue of verwarm ze in de magnetron in 40 seconden per stuk.

Stap 2
Beleg de tortilla?s met een flinke lepel tomatensaus, verdeel dan de artisjokken, pastrami en mozzarella erover en strooi de pijnboompitten eroverheen. Leg ze onder de grill of bak ze op de barbecue of grillplaat totdat de kaas gesmolten is. Bestrooi voor het serveren met basilicumblaadjes.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 6

Ingrediënten

250 g pastrami, dun gesneden
1 blikje artisjokharten
2 bollen mozzarella
4 grote ma?stortilla?s
4 el italiaanse of mexicaanse tomatensaus
2 el geroosterde pijnboompitten
handje basilicumblaadjes

Keukengerei

Vergiet